Tarta cu branza , sarata (by medi )

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2010 | 10179 vizualizari

 

de acu' o sa pun numa' retete by medi:)))) ca tare-mi place ce face femeia asta:))))
e bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!:))))

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 3 linguri smantana
  • 3-4  linguri faina
  •  o lingurita praf copt
  • 150 grame telemea (eu am pus in loc aproximativ 300gr branza de vaci, sarata, amestecata cu smantana)
  • 100 gr cascaval
  • 200 gr cas
  • putin unt
  • marar
  • sare
  • 200 gr cabanos (sau mezel, kaizer)
  •  o foaie foietaj
  • cateva masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza , sarata (by medi ):

Am 3 tavi pentru  tarta, dar..parca, parca v-am mai zis:))) caaa!!!! IUBESC VASUL DE TUCI!:))))

Asa ca de data asta l-am ales pentru  a coace tarta:d.

Intr-un vas am amestecat branza de vaci, casul dat pe razatoare, faina amestecata cu praful de copt, smantana si doua oua, marar . Omogenizam bine si potrivim gustul de sare.

Cascavalul si cabanosul le taiem cubulete, respectiv felioare.

Ungem vasul cu unt, il tapetam cu foaia de foietaj, punem cascavalul si cabanosul si turnam deasupra amestecul cu smantana.

Batem cele doua oua ramase, impreuna cu putina sare si 1/2 lingurita faina si turnam deasupra.

Ornam cu masline fara samburi si introducem in cuptorul preincalzit , la foc potrivit, pana ce se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza , sarata (by medi )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar