Tarta cu branza sarata, ceapa, ardei si marar

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2014 | 5754 vizualizari

 

De mult voiam sa prestez aceasta tarta... si i-a sosit ceasull. Cat e de buna? nu spun ...se serveste de preferinta cu o bere rece :))

 

INGREDIENTE

  • 350 g telemea de vaca
  • o jumatate de ceapa
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • o legatura de marar verde
  • 3 linguri smantana
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita unt
  • o foaie aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza sarata, ceapa, ardei si marar:

Aluatul se scoate din congelator, se dezgheata la temperatura camerei. 

Intr-un bol, trecem prin razatoare cu ochiuri mari, branza. Adaugam ceapa si ardeiul, tocate cuburi mici. Adaugam 3 linguri smantana, mararul tocat , punem ouale si  untul si amestecam.  Forma de tarta se unge cu putin unt, se pune foaia si peste foaie aluatul. Pe tarta decoram dupa inspiratie. 

Punem tarta la cuptor pentru 30 minute. Scoatem si lasam la rece. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza sarata, ceapa, ardei si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mazare si ricotta