Tarta cu branza sarata, ceapa, ardei si marar

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2014 | 6314 vizualizari

 

De mult voiam sa prestez aceasta tarta... si i-a sosit ceasull. Cat e de buna? nu spun ...se serveste de preferinta cu o bere rece :))

 

INGREDIENTE

  • 350 g telemea de vaca
  • o jumatate de ceapa
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • o legatura de marar verde
  • 3 linguri smantana
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita unt
  • o foaie aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza sarata, ceapa, ardei si marar:

Aluatul se scoate din congelator, se dezgheata la temperatura camerei. 

Intr-un bol, trecem prin razatoare cu ochiuri mari, branza. Adaugam ceapa si ardeiul, tocate cuburi mici. Adaugam 3 linguri smantana, mararul tocat , punem ouale si  untul si amestecam.  Forma de tarta se unge cu putin unt, se pune foaia si peste foaie aluatul. Pe tarta decoram dupa inspiratie. 

Punem tarta la cuptor pentru 30 minute. Scoatem si lasam la rece. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza sarata, ceapa, ardei si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]