Iată o variantă rapidă și delicioasă de tartă aromată, cu brânză de vaci și caise. Ai nevoie de câteva ingrediente ca să te bucuri de un desert cu textură crocantă și aromă minunată de caise.
Pentru Tarta cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă, sunt necesare următoarele ingrediente: foi de plăcintă, brânză de vaci, ou, zahăr, caise, nuci și miere.
Cum se prepara Tarta cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz.
Într-un bol, amestecă brânza de vaci cu oul și cu zahărul.
Așază câte o foaie de plăcintă în tavă și unge-o cu unt topit. Suprapune astfel 6-7 foi de plăcintă. Ultima foaie nu mai trebuie unsă cu unt topit. În mijlocul foilor, toarnă compoziția de brânză și nivelează frumos, dându-i formă de disc. Așază jumătăți de caise pe toată suprafața cu brânză. Strânge marginile foilor și sigilează astfel tarta, apoi stropește marginea obținută cu unt topit. Presară nuci mărunțite peste caise.
Coace tarta cu caise în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 30 -40 de minute sau până se rumenește frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și las-o la temperat. Garnisește tarta cu miere de albine și nuci și servește-o cu poftă, atât caldă, alături de o cupă de înghețată sau rece. Este delicioasă