Tarta cu branza si dovlecei

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2013 | 2931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluatul il facem din:
  • 150 gr branza de vaci
  • 6 lg lapte
  • 6 lg ulei
  • 1 lg sare
  • 300 gr faina
  • 1 praf de copt
  • umplutura:
  • 200 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 lg smantana
  • sare
  • piper
  • 2-3 lg spanac tocat
  • decor:
  • felii de dovlecel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si dovlecei:

Aluatul il pregatim astfel: branza o amestecam cu lapte si ulei. Adaugam sarea faina si praful de copt.

Ingredientele pt umplutura le amestecam toate impreuna

Asezam in tava aluatul si deasupra umplutura. Peste umplutura punem felii de dovlecel

Dam la cuptor 

Servim ori calda ori rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu zucchini