Tarta cu branza si mazare

de Tuxedo in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2013 | 8186 vizualizari

 

Aveti nevoie de o idee de ceva rapid si simplu? iata ca vin si eu cu o reteta super delicioasa, pentru masa de seara sau chiar micul dejun! :-) Mazarea se poate inlocui cu ciuperci!

 

INGREDIENTE

  • O foaie aluat frantuzesc (foietaj)
  • 100 gr smantana
  • 250 -300 gr mazare, congelata sau la conserva
  • 200 gr telemea sarata
  • 2 oua
  • 2 linguri amidon alimentar (sau 3 faina)
  • piper
  • oregano sau marar pt ornat r
  • osii cherry
  • mozarella 150 gr
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si mazare:

Se dezgheata foietajul cu 1 – 2 ore inainte. Se aseaza intr-o forma de tarta sau vas de yena. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se rade branza, se amesteca cu smantana, ouale, piperul si amidonul iar la sfarsit se adauga mazarea.

Se toarna in forma de tarta iar pe deasupra se presara mozzarella si se orneaza cu jumatati de rosii cherry. Se baga la cuptor 20 – 30 de minute si se scoate cand se rumeneste.

Se orneaza cu marar sau oregano si se serveste calda sau rece.

TIPS-URI

1

Se poate face aluat de casa

2

Se pot folosi si alte legume, ciuperci, fasole, dovlecei, vinete

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac