Tarta cu caise si crema "frangipane"

de lili2010 in Prajituri, 10 Iul 2011 | 6471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g caise 
  • un aluat de foietaj 
  • 50g fulgi de migdale 
  • 2 linguri de miere de albine 
  • pentru crema"frangipane"
  • 75g pudra de migdale 
  • 75g zahar pudra
  • 60g unt moale 
  • un ou
  • o lingura de amidon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu caise si crema "frangipane":

 

Garnisiti o forma de tarta cu aluatul de foietaj si intepati din loc in loc cu o furculita.Dati la frigider pentru a prepara continuarea.

Intr-un castron amestecati ingredientele pentru crema,desfaceti caisele in doua.

Garnisiti aluatul de tarta cu aceasta crema,deasupra careia asezati jumatatile de caise.

Stropiti caisele cu mierea de albine si adaugati fulgii de migdale. Coaceti in cuptorul preincalzit timp de jumatate de ora.

Eu am mai avut cateva cirese...si le-am pus si pe acestea :)

Serviti tarta calduta sau rece.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu caise si crema "frangipane"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
TARTE CU MERE SI MIGDALE