Reteta de fata este de sezon si racoroasa pentru o duminica caniculara.
Va recomand s-o incercati :)
Sa trecem la treaba...
Spalam capsunele le punem intr-o oala si adaugam laptele si amidonul si zaharul,dam cu blederul pana se omogenizeaza compozitia,punem pe foc mic si amestecam continuu (pentru a evita formarea cocoloaselor) circa 10-15 minute.Luam de pe foc si o lasam sa se raceasca.Intre timp..
Pregatim aluatul din toate ingridientele mai sus mentionate pentru aluat , framantam si formam o minge ,presaram cu putina faina si o intindem cu sucitorul pana obtinem un cerc cu diametrul amroximativ 28-30 depinde cat de mare aveti tava.Punem tava cu coca la cuptorul incins la 180 grade pentru 10 -15 minute .Pana devin marginea aurie.
Umplem tarta cu crema racita si ornam cu capsuni ciocolata rasa si menta.
Pofta buna!