Tarta cu ceafa de porc

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2015 | 3034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 50 gr unt
  • 25 gr drojdie
  • 125 ml lapte
  • 1 ou
  • sare
  • 100 gr ceafa de porc feliata
  • 1 bucatica de branza
  • 1 ardei kapia rosu
  • rosii cherry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceafa de porc:

Intr-un castron punem faina, drojdia dizolvata in lapte, untul topit, oul intreg si praful de sare si framantam aluatul pana se dezlipeste de peretii vasului. Ungem o tava de tarta cu unt, intindem o foaie rotunda si o asezam in tava.

Asezam feliile de ceafa, branza taiata feliute, ardeiul taiat felii si rosile. Dam la cuptor 15 minute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]