Tarta cu ciuperci si muschiulet afumat

de maria_claudia in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 3907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g de aluat de foietaj,
  • 4 oua,
  • 200ml smantana,
  • 250g ciuperci,
  • 200g cascaval,
  • 300g muschi afumat,
  • o ceapa,
  • sare, piper dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci si muschiulet afumat:

Ciupercile tocate marunt se calesc putin impreuna cu ceapa. Smantana impreuna cu ouale se amesteca apoi se adauga cascavalul ras, muschiuletul tocat marunt, sarea, piperul si ciupercile. Se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o forma rotunda unsa cu ulei si cu foietajul asezat. Se introduce in cuptorul incins circa 25min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci si muschiulet afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu foietaj si masline