Fotografia e mai veche,dar azi mi s-a facut pofta!
Blat:
- galbenusurile se freaca bine cu zaharul si sarea
- albusurile si apa se bat spuma cu telul
- se adauga incet galbenusurile frecate peste albusuri
- se adauga,in ploaie, faina, grisul si cacaoa
- se adauga praful de copt amestecat cu bicarbonatul si stins cu zeama de lamaie
- se tapeteaza forma de tarta cu hartie pentru copt si se coace cca 20 de minute...
- se scoate din forma si sa lasa la racit
Crema:
- galbenusurile impreuna cu zaharul si amidonul le amestecam adaugand treptat cate putin lapte rece pana se omogenizeaza
- punem compozitia la fiert pana se ingroase;
- gelatina o punem la inmuiat in 50 ml apa rece, apoi o incalzim usor si o punem la budinca fiarta;
- lasam sa se raceasca.
Montare:
- se scoate blatul pe un platou;
- se intinde budinca de vanilie;
- se orneaza dupa inspiratie, cu fructele si frisca.