Tarta cu legume si branza

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 19 Iun 2018 | 3460 vizualizari

 

 Se poate consuma atat calda cat si rece! Este un aperitiv gustos unde il putem lua chiar si la pachet pentru un picnic in natura!
"Picnicul Bucatarasilor"

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovlecei (zuchinni)
  • 1 morcov mare
  • 250 g branza sarata
  • 5 oua mari
  • 130 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 60 ml ulei
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si branza:

Dovleceii si morcovii ii dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare deasupra.
Intr-un bol adaugam ouale cu uleiul, mixam pana omogenizam bine ambele ingrediente, pe urma adaugam faina cu praful de copt trecute prin sita, amestecam din nou, iar la sfarsit adaugam branza, dovleceii si morcovul scursi de zeama pe care au lasat-o, potrivim de sare si amestecam bine pana obtinem un aluat uniform.

  Punem compozitia obtinuta intr-o tava pe care o tapetam cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru cca.35 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume africana - Chakalaka