Tarta cu piersici

de Ksenya in Dulciuri, 9 Aug 2013 | 4146 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blatul il facem la fel ca cel anterior de la reteta mea :tarta cu capsuni

Pentru umplutura:

  • 4 galbenusuri
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri amidon
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf sare
  • Pentru ornat
  • 2 pliculete gelatina
  • 1 ligura zeama de lamaie
  • piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

Culegem piersicile din cele mai tari le spalam si le asezam pe un prosop.

Intre timp facem blatul pentru tarta ,urmand pasii de la reteta mea"tarta cu capsuni" si o lasam la racit.

Crema o facem din 4 galbenusuri pe care le batem cu zaharul ,adaugam treptat laptele si amidonul,punem la baimarin si amestecam bine cu un tel pana se ingroasa crema,o dam la racit . 

Cand s-a racit ,umplem blatul, iar deasupra ornam cu piersicile taiate felii.
La sfarsit glazuram cu gelatina preparat dupa instructiunile de pe ambalaj  adaugand in ea zeama de lamaie.Lasam tarta la racit pentru a 2-a zi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piersici