Tarta cu piersicute

de Ioana in Prajituri, 6 Aug 2010 | 5738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 4 linguri ulei
  • 8 linguri de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 10 g de unt
  • 4 piersici mari
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersicute:

Se unge tava de tarta cu unt peste care se presara doua linguri de zahar.

 Piersicile se spala, se taie in bucati si se aseaza in tava. Se pun in cuptorul incins pentru zece minute.

Blatul: Cele patru oua se mixeaza cu cele opt linguri de zahar ramase pana se dubleaza cantitatea. Se adauga uleiul ,zaharul vanilat si faina.

 Se scoate din cuptor tava si se toarna aluatul peste fructe. Se niveleaza cu lingura si se pune in cuptor.

 La sfarsit se face testul cu scobitoarea.

  Cand s-a copt se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca si se rastoarna pe farfurie.

TIPS-URI

1

se poate servi cu sau fara frisca

2

se taie dupe ce s-a racit

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersicute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]