Tarta de ou si parmezan

de marcelas in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2010 | 5889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200g parmezan ras
  • 2-3 linguri pesmet
  • sare,
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de ou si parmezan:

Separam albusurile de galbenusuri.
Batem albusurile spuma tare.
Amestecam parmezanul cu pesmetul, sarea si piperul(sare foarte putina sau chiar deloc, pentru ca parmezanul e destul de sarat). Turnam albusurile batute spuma tare peste amestecul de pesmet si parmezan. Cu o spatula, amestecam totul usor.
Pregatim o tava, pe care o ungem cu putin ulei de masline (sau putem folosi spray non-stick).
Turnam amestecul rezultat in tava si nivelam. Cu o lingura, facem gropite pe suprafata tartei, in care asezam galbenusurile, unul cate unul. Mai radem putin parmezan pe deasupra si dam tarta la cuptorul preincalzit la 360F, pana cand e rumenita frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de ou si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (12)

marcelas 1

31.01.2010, 08:34

Multumesc de aprecieri si primire! mai greu cu cititul mesajelor; busy cu alte proiecte pe langa bucatarie. O perioada mai agitata. Deci mii de scuze, daca nu ajung sa raspund la timp. Va pup pe toate!

marcelas 1

31.01.2010, 08:36

Miha si Ala, bine va reintalnesc! Ma bucur sa "bucataresc" alaturi de voi.

adry88 1

08.05.2011, 12:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]