este un tort rapid, ideal pentru zilele fierbinti de vara.
A fost destul de cald azi, deci sunteti invitatii mei.....
Zdrobim biscuitii, ii amestecam cu cerealele si asezam un pat uscat in tava cu inel. Umezim apoi cu untul topit, nivelem cu dosul unei linguri si lasam la rece pana pregatim mousse-ul.
Amestecam praful de mousse + cele doua iaurturi cu mixerul la viteza mare.
Cand se intareste, adaugam smantana (cate putin, nu toata deodata) si inmultim practic crema pe care o asezam in tava peste patul de biscuiti.
Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe pliculet. Aceasta se prepara pe foc iar cand se ingroasa, se toarna peste crema,asa fierbinte.
Dupa ce se mai raceste, tinem tava la frigider pentru cateva ore si decoram cu nuca de cocos si ciocolata.
Noi am servit a doua zi aceasta tarta,dupa ce am cazat-o la rece in frigider :) si a fost super racoritoare!