Tarta rapida cu piept de pui

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2012 | 4251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 1 piept de pui
  • 1 lingura smantana
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ou+1 lingura de lapte pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rapida cu piept de pui:

Cepele se curata, se spala si se toaca marunt.

Pieptul de pui, fara os si fara piele, il spalam bine, apoi il taiem cubulete.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie, apoi punem ceapa la calit.

Dupa ce s-a calit o scurgem de ulei si o punem intr-un vas.

In acelasi ulei punem pieptul de pui, si lasam pana se albeste.

Dupa ce s-a facut carnea, o strecuram de apa lasata si o punem peste ceapa calita.

Asezonam cu sare si piper dupa gust, apoi o lasam sa se raceasca.

Dupa ce carnea si ceapa s-au racit, adaugam oul batut si smantana si omogenizam.

Dam umplutura de-o parte, si ne ocupam de aluat.

Foaia de aluat decongelata o punem intr-o forma de tarta unsa cu putin ulei, acoperind si marginile. Taiem surplusul de aluat.

Punem apoi compozitia de carne, iar din aluatul ce ne-a ramas decupam diverse forme, dupa preferinta. Eu am facut stelute, cu o forma de fursecuri.

Ungem tarta cu oul batut cu lapte si o dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste calda sau rece, este buna oricum.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta "Bucuria culorilor"