Tarta sarata cu conopida si dovleac

de aziz in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 4561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva buchetele de conopida
  • un dovlecel
  • jumatate de ceapa
  • 2 oua
  • 2 felii cascaval taiat cubulete sau cascaval ras 
  • o lingura amidon
  • o lingura mac
  • patrunjel verde
  • sare piper chilli nucusoara o lingurita supa instant
  • Aluatul pentru tarta:
  • 200 gr branza branza sarata sau crema de branza lasata la scurs in tifon,
  • 100 gr unt la temperatura camerei,
  • 300-400 gr faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata cu conopida si dovleac:

Aluatul dupa pregatire se tine la frigider cel putin jumatate de ora.

Scoatem intindem foaie punem in tava pentru tarta intepam cu furculita si dam iar la frigider 10 minute.

Prajm ceapa pestisori, buchetelele de conopida si dovlecelul felii. Se bat ouale spuma se amesteca cu amidonul, cascavalul sau branza sarata se condimenteaza si se pun in tava peste legumele prajite asezate in straturi peste aluat. Dam la cuptor 170 grade pana se rumeneste frumos. Eu am decupat cateva inimioare din acelasi aluat pe care le-am uns cu ou si le-am dat prin mac asa de decor.

Pofta buna!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu conopida si dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovleac