Tarta sarata ricotta si spanac

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2015 | 3442 vizualizari

 

Pentru sarbatori am pregatit si o tarta rapida si gustosa. ..

 

INGREDIENTE

  • Aluat foietaj
  • 300 g ricotta
  • 200 g spanac
  • 100 g sunca
  • 2 galbenusuri
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel
  • Boia iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata ricotta si spanac:

Scoatem aluatul din frigider si ne ocupam de umplutura.

Intr- un castron punem ricotta scursa bine de apa, adaugam spanacul. Spanacul l-am fiert cu un pic de sare si l- am maruntit.

Adaugam galbenusurile, sunca taiata cubulete, sare, piper, patrunjel si amestecam pana se omogenizeaza bine.

Incalzim cuptorul la 180•.aluatul il intindem si il punem intr- o forma rotunda de tarte.Turnam umputura peste aluat.ungem marginile, cu un pic de lapte sau ou.

Bagam la cuptor cam 30 minute sau pana cand umputura s-a intarit. Daca vedeti ca se arde deasupra, acoperiti cu o foaie de aluminiu.

Se serveste  atat calda cat si rece. Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval Sofia si ciuperci