Tarte dietetice cu sunca,branza,seminte de chia si ou la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 4245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii sunca
  • 2 oua
  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • 1 cutie branza degresata
  • 2 ciuperci champinion mari
  • 1 lingura ulei de masline
  • cateva frunze proaspete de patrunjel
  • 1 lingura seminte de chia
  • 1 lingura tarate de psillium
  • 5 rosii mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte dietetice cu sunca,branza,seminte de chia si ou la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Curatam ciupercile si le taiem marunt.

Le punem la calit in ulei de masline,presaram sare si piper dupa gust.

Dupa ce apa lasata de ciuperci a scazut,adaugam branza degresata, amestecam si oprim apoi focul.

Tragem tigaia deoparte,adugam fulgii de ovoaz,ouale si patrunjelul tocat si lasam amestecul sa se racoreasca.

Asezam 5 forme de minitarte din silicon in tava cuptorului.

In fiecare forma de tarta asezam cate o felie de sunca, apoi presaram peste sunca seminte de chia.

Impartim amestecul preparat la foc in tigaie in cele 5 forme de minitarte,presaram tarate de psillium, apoi asezam in miglocul fiecarei tarte cate o rosie impunsa din loc in loc cu o scobitoare.

Dam tava la cuptor pentru 35 minute,pana se rumenesc tartele frumos.

Se pot servi atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte dietetice cu sunca,branza,seminte de chia si ou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]