Tartine cu branza si crema de fasole

de Julie in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 6292 vizualizari

 

Ciudata combinatie,veti spune...dar ce savoare neasteptata in acest amestec neobisnuit dupa care francezii "se dau in vant"- conform Laurei Calder.

 

INGREDIENTE

  • 250 g fasole boabe,
  • 100 ml ulei,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingura zeama de lamaie,
  • sare,
  • 1/2 lingurita boia dulce ,
  • menta proaspata,
  • felii de paine prajita ,
  • crema de branza (almette,creme bonjour...)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu branza si crema de fasole:

Fasolea se fierbe in apa cu sare ,se scurge si apoi se paseaza . Piureul obtinut se bate bine cu mixerul (sau cu o lingura din lemn) adaugand treptat uleiul. Cand s-a albit si s-a tranformat intr-o pasta fina si cremoasa se adauga usturoiul pisat , zeama de lamaie, menta tocata marunt si boiaua -pentru o frumoasa culoare roz.

Se ung feliile de paine prajita cu crema de branza iar deasupra se aseaza crema de fasole. Binevenite ar fi si ceva rondele de ceapa verde, ca decor si ca un plus de gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu branza si crema de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

vanilla 1

19.11.2010, 15:49

o felie nu ai putea sa o trimiti cu prastia spre mine???

Julie 1

20.11.2010, 21:52

Multumesc mult tuturor de voturi Incercati combinatia, e super! Trimitem si cu prastia daca se cere!

Bya Ralu 1

07.06.2013, 10:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza