Tartine cu somon

de susu in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2010 | 4890 vizualizari

 

Un pate fin pe care eu il servesc rece cu paine prajita

 

INGREDIENTE

  • 125 grame somon afumat
  • 50 grame margarina la temperatura camerei  sau unt
  • 75 grame smantana
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingura zeama de lamaie  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu somon:

Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul  si patrunjel tocat si se amesteca pana se incorporeaza. Cine doreste poate sa puna mai multa smantana . De preferat este sa folositi ingredientele si in functie de gustul fiecaruia.(eu gust dupa ce adaug ingredientele din reteta si daca vreau mai pot pune in plus)

Se da la frigider cateva ore.Se orneaza cu creveti si se serveste cu paine toast.
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu sos de usturoi si smantana