Tartine foietaj, umplute cu crema de branza cu marar si somon fumee

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2010 | 8558 vizualizari

 

O tartina atat de gustoasa si de fina...decorativa si numai buna de pus pe masa de Revelion

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj( reteta o gasiti la pasta de somon fumee in foietaj)
  • Crema de branza cu marar:
  • 150 gr branza ( eu am pus feta)
  • 5 linguri iaurt
  • marar
  • Umplutura:
  • somon fumee taiat bucatele mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine foietaj, umplute cu crema de branza cu marar si somon fumee:

Crema de branza:

Faramitam branza cu furculita, apoi adaugam iaurtul si amestecam foarte bine cu un tel...si la sfarsit mararul tocat. In crema de branza punem bucatele mici de somon( fiecare stabileste cantitatea dupa dorinta personala). umplem cornetele de foietaj desfacute cu crema de branza, apoi presaram bucatele de somon fumee deasupra.

Este ideal sa pastram la rece inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine foietaj, umplute cu crema de branza cu marar si somon fumee" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]