Tash-kebab

de Doralinda in Porc, 16 Ian 2013 | 7537 vizualizari

 

Nu ma intrebati de originea acestei retete, dupa nume, pare a fi turceasca, dar si grecii au kebab, iar eu am gasit-o intr-o reteta greceasca, deci v-o prezint asa cum am gasit-o.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne macra de porc
  • 120 gr bulion
  • 2 cepi medii
  • 70 ml vin
  • 70 gr unt
  • sare
  • piper
  • dafin optional
  • oregon la fel optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tash-kebab:

Taiem carnea bucatele marimea unei nuci, taiem si ceapa foarte marunt si punem la calit cu untul la foc iute pana se rumeneste, apoi stingem cu vinul si lasam sa fiarba cca 2 min. Adaugam bulionul de rosii, sarea si piperul, si putina apa cat sa acopere carnea, apoi lasam acoperit sa fiarba la foc mic pana ramane un sos dens. Se serveste cu piure de cartofi sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tash-kebab" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (48)

adinaciosescu 1

25.01.2013, 11:23

M-ai scapat de o grija pe astazi si pe multe zile de acum in colo.Multumesc!

Doralinda 1

25.01.2013, 11:35

Adina, multumesc ptr incredere! E o mancare rapida!spor la treaba!

Xandrinne 1

11.08.2015, 09:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos Aioli