Tavalita

de ella 87 in Prajituri, 6 Feb 2011 | 5822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr faina,
  • 250gr zahar,
  •  1ou,
  • 50gr margarina,
  •  100 ml apa minerala,
  • 1 pliculet de praf de copt,
  •  ciocolata menaj,
  • nuca de cocos
  • ,nuci,
  • coaja portocala
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tavalita:

Se pune oul si se bate cu zaharul pana se dizolva,

se pune peste margarina,1 praf de sare, praful de copt se amesteca cu faina inainte si se toarna in ploaie pana se formeaza un aluat,

la sfarsit adaugam si apa minerala sau lapte daca doriti,putina coaja de portocala.

Turnati compozitia intr-o tava si dati la cuptor cca.25/30min. la foc mediu.

Intre timp puneti ciocolata intr-un bol cu o lingura de margarina si bagati la microunde,daca nu topiti-o pe foc.

Spargem nucile si le faramitam, amestecam cu nuca de cocos,

dupa ce scoatem prajitura o lasam sa se raceasca si o taiem patratele potrivite, dam prin glazura de ciocolata  si apoi prin cocos cu nuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tavalita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

vanilla 1

07.02.2011, 13:41

de curand am facut si eu reteta asta, si am folosit lapte de soia! a iesit mai buna de cat varianta clasica!

ella 87 1

07.02.2011, 22:58

daca aveam si lapte iesia mai buna cred...dar incercand inveti...

adry88 1

04.07.2011, 16:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză şi jeleu de zmeură