Telemea de oaie cu busuioc si piper

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 6656 vizualizari

 

Aperitiv delicios , rapid si cel mai important , preparat in casa .
Am ,,ghicit '' acest aperitiv in incercarea de a elimina diverse preparate cu conservanti cumparate din comert..

 

INGREDIENTE

  • 500 gr telemea oaie .
  • 2 linguri piper boabe  mozaic[ de toate culorile]
  • 2 linguri busuioc verde
  • 6 catei usturoi
  • 150 ml ulei  masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de oaie cu busuioc si piper:

  1. Telemeaua de oaie se taie cuburi  3/3 cm .
  2.  Uleiul de masline se amesteca cu piperul bobe , busuiocul si usturoiul tocat .
  3.  Daca doriti sa serviti prepartul mai repede , incalziti usor uleiul sa se intrepatrunda bine aromele .
  4.  Amestecati cu atentie sa nu se sfarme cuburile de telemea cu uleiul condimentat .
  5.  Telemeaua astfel preparata se pastreaza intr-un recipient  etans in frigider.este mai gustoasa dupa ce se macereaza un timp ,

TIPS-URI

1

 Nu adaugati sare , telemeaua contine suficienta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de oaie cu busuioc si piper" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute,invelite in piept de pui