Telemea de vaca cu rozmarin

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 5202 vizualizari

 

O colega tot cumpara cuburi de branza macerate in ulei de masline cu diverse condimente . Mi-am zis : eu de ce nu pot face asa ceva ? .
A rezultat un aperitiv gustos , interesant si usor de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr telemea vaca
  • 1 ardei rosu 
  • 1 ardei iute rosu , uscat
  • 4 catei de usturoi 
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri rozmarin
  • 6 linguri ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de vaca cu rozmarin:

  1.  Branza se taie cubulete cam de 3/3 cm .
  2.  Usturoiul , ardeii se curata si se toaca marunt + rozmarinul tocat se amesteca cu uleiul de masline si pasta de ardei.
  3.  Pentru potentarea gusturilor am dat amestecul 1 minut la incalzit in cuptorul cu microunde .
  4.  Amestecati uleiul cu cuburile de telemea cu grija .
  5.   Telemeaua astfel preparata este deosebit de gustoasa dupa ce sta la macerat la rece macar o saptamana .

TIPS-URI

1

 Pastrati preparatul intr-un borcan  cu capac in frigider . eu am pastrat si 3 saptamani .

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de vaca cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Anghinare cu sos de iaurt si usturoi