Telina cu sos de mustar

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 11 Mar 2018 | 5200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g telina
  • 1 buc ceapa
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telina cu sos de mustar:

Se curata telina de coaja, se spala si se taie feliute subtiri, dupa care se prajeste in ulei incins. Se scoate si se pastreaza la cald.

Calim ceapa taiata fideluta, adaugam telina si turnam apa cat sa o acopere. Lasam sa fiarba la foc mic.

Intre timp amestecam mustarul cu faina, zeama de lamaie si foarte putina apa. Eu am folosit o lingura cu mustar de dijon si o lingura cu mustar clasic. Adaugam mustarul peste telina, amestecam si stingem focul. Condimentam mancarea cu sare si piper si ornam cu marar verde tocat marunt.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti sa alegeti fierberea telinei in cazul in care va feriti de prajeli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Telina cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole - Reteta gustoasa de post