Tigaie picanta cu piept de pui

de Ina in Mancaruri cu carne, 20 Iul 2016 | 14931 vizualizari

 

Costel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in practica.  
O mancare usoara si usor de pregatit, care a fost pe placut tuturor. 
Sigur am s-o pregatesc si in alte combinatii.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei kapia verde ( indicat ar fi si rosu, pentru diversitate )
  • 1 dovlecel
  • 1 borcan ciuperci conservate
  • 2 cepe
  • 2 ardei iuti
  • un praf de zahar
  • sare/ delikat
  • piper macinat
  • 150 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie picanta cu piept de pui:

Pieptul de pui se taie bucatele mici care se condimenteaza cu sare si piper si se pun la prajit in ulei.

In acest timp curatam legumele, le spalam si le tocam grosier. 

Cand bucatile de pui s-au prajit se scot pe un servetel iar in tigaie se pun legumele si se calesc la foc iute . Calim intai ceapa, ardeiul si dovlecelul presarate cu sare/delikat si un praf de zahar, apoi adaugam ciupercile si ardeiul iute tocat rondele, fara a arunca semintele. Cand legumele sunt patrunse turnam peste ele bucatile de piept de pui , amestecam si mai lasam in tigaie 3-4 minute sa se combine aromele .  

TIPS-URI

1

Ideal ar fi ca totul sa fie stropit cu sos de soia sau sos de wok

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picanta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

elucubratiiculinare 1

23.07.2016, 08:23

inghit in sec

diaconta 1

23.07.2016, 22:03

Cred si eu ca s-a indragostit de ea ))
Eu as fi geloasa )))))))

RuxyRux 1

31.07.2016, 23:22

Buna tare e mancarica ta Inisor draga mea!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de linte cu afumatura