Tiramisu reţetă adaptata

de nyana in Prajituri, 25 Noi 2009 | 13031 vizualizari

 

Tiramisu reţetă adaptata

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 3 linguri zahar pudra
  • 60 ml lapte
  • 250 gr mascarpone
  • 3 albusuri
  • 1 pachet piscoturi(20 bucati)
  • 1 cana cafea amara( la care se poate adauga amareto , cognac)
  • cacao
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata

A mestecati galbenusurile cu zaharul intr-un vas rezistent la foc timp de 2-3 minute. Puneti vasul pe foc la bain marie, adaugand laptele si amestecand bine  timp de 10-15 minute pana cand crema se ingroasa. Crema se lasa la racit.

Faceti cafeaua si ;lasati-o la racit.Bateti albusurile spuma. Amestecati usor crema cu albusurile si mascarpone.

Incepeti sa construiti prajitura: puneti intr-o tava de chec o hartie de copt . Adaugti cateva linguri de crema, Adaugati un rand de piscoturi inmuiate in cafeaua rece.Puneti iar un rand de crema iar piscoturi ,ultimul rand trebuie sa fie de piscoturi.

Acoperit prajitura cu o folie de aluminiu si o dati la frigider timp de 6 ore

Rasturnati prajitura si o pudrati cu cacao.

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

25.11.2009, 21:31

o bunatate este prajitura asta!

Teo 1

29.11.2009, 22:12

si mie imi place tare mult ,desi m-am ingrasat

Michelle 1

29.11.2009, 22:34

super prajitura tiramisu..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse cu capsuni si mascarpone