Tiramisu reţetă adaptata
Pentru ca nu imi plac ouale crude nici macar fierte moi dar imi place tiramisu am incercat aceasta varianta care mi a placut tare mult.Mai folosisem eu crema asta de oua la alte praji dar nu in combinatie cu mascarpone.e un deliciu va zic.
Tiramisu reţetă adaptata
Punem ouale intregi impreuna cu zaharul pe baie de abur.Amestecam mereu pana cand crema are consistenta unei smantani groase,aproape ca o budinca.
Racim crema.Adaugam in crema rece esenta de vanilie si mascarpone.Omogenizam.
Punem intr o tava sau un vas folie de aluminiu.Inmoiem piscoturile rand pe rand in cafea apoi le aranjam in tava unul langa altul.Ungem cu crema si procedam la fel pana inca 2 straturi(in total 3 straturi de piscot).Ultimul strat va fi de crema.
Dam la rece pentru o ora cel putin apoi se poate savura.
Pofta buna!
1
mi a placut atat de mult crema incat musai o sa o repet si la alte praji