Tiramisu reţetă cu frisca

de madi_marin in Prajituri, 28 Aug 2010 | 15308 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu frisca

 

INGREDIENTE

  • 19 piscoturi
  • 500 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 50 g zahar pudra vanilat
  • cafea preparata

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu frisca:

Tiramisu reţetă cu frisca

Se bate frisca spuma tare. Se amesteca cu mascarpone si zahar vanilat.

Se tapeteaza o tava de cozonac cu folie de plastic si se pune in strat de crema, se aseaza doua randuri de piscoturi trecute rapid prin cafeaua preparata de-a lungul tavii, se acopera cu alt strat de crema si deasupra se pune un alt rand de piscoturi trecute doar pe o fata prin cafea, de data asta de-a latul tavii pana ce se acopera complet.

Se da la rece pana a doua zi cand se rastoarna din forma si se orneaza dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]