Tiramisu reţetă cu frisca

de dana1986 in Prajituri, 3 Mai 2011 | 5113 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu frisca

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 6 linguri zahar +2 linguri
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 gr branza mascarpone
  • lapte
  • piscoturi(in functie de tava in care il preparati)
  • 200-250 ml frisca
  • cafea naturala
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu frisca:

 Tiramisu reţetă cu frisca

Mai intai preparam cafeaua adaugam 2 linguri de zahar dupa care o punem la racit.

Intr-un bol amestecam galbenusurile cu zaharul ramas si zaharul vanilat pana se topeste de tot, apoi adaugam branza si omogenizam. Daca crema este prea consistenta adaugam lapte (in functie de cum vrem crema). Dupa ce avem crema pregatita, frisca batuta si cafeaua racita incepem sa asamblam prajitura.

Luam fiecare piscot si il trecem prin cafea( care a fost amestecata cu esenta de rom) dupa care o punem in tava. Dupa ce am acoperit toata tava cu piscoturi punem jumatate din crema, alt rand de piscoturi(al doilea) si restul de crema si ultimul rand de piscoturi(al treilea). Deasupra se pune frisca si se pudreaza cu cacao. Se pune la rece si se mananca a doua zi. DELICIOS.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]