Toba

de ralu_ca in Mezel de casa, 21 Dec 2013 | 8546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • capatana porc
  • splina
  • inima
  • limba
  • sorici
  • gusa porc
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba:

Intr-un vas cu apa am pus capatana si am spalat fb pana a iesit sangele. Apoi se pun toate la fiert cu cateva foi de dafin (10-12). Dupa ce s-au fiert pe jumatate se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un lighean sa se raceasca. Se amesteca foarte bine cu sare, piper si cimbru, toate dupa gustul fiecaruia, apoi se dau prin masina de tocat. Cu amestecul umplem "burta" si "basica", mai adaugam putina zeama si la final coasem sau legam cu ata. In apa in care a fiert carnea punem cele doua umpluturi si le mai lasam la fiert approx jumatate de ora la foc moderat. Intre timp intepam de cateva ori umpluturile pt a iesi grasimea. Apoi le scoatem pe un fund, deasupra alt fund si pe deasupra punem o greutate, astfel incat sa stea fb presate. Intepam din nou de jur imprejur sa iasa zeama. Lasam la rece pana a 2a zi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati ca la Moldova