Toba de pui

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2016 | 5364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote si inimi
  • 500 gr carne de pui dezosata
  • 1 plic de gelatina
  • sare,piper
  • usturoi granulat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba de pui:

Se spala carnea de pui si pipotele si inimile de pui ,se taie in bucati,se pun intr-un castron si se adauga peste ele sare,piper,si usturoi granulat.Se pune si plicul cu gelatina ,se amesteca si apoi se pune intr-o punga pentru friptura.Se leaga punga la gura ,se inteapa in 3 locuri sa nu explodeze de la abur,se pune punga intr-o tava  si se da la cuptorul preincalzit circa 40-45 de minute la foc mediu.Dupa ce a trecut timpul se scoate din cuptor si se goleste punga intr-un vas.Se pune folie alimentara intr-o tava se pune amestecul,se inveleste in folie alimentara si se pune o greutate peste.Se lasa sa se raceasca pana a doua zi .

    Se serveste rece.

TIPS-URI

1

eu am folosit 2 tavi una rotunda si una dreptunghiulara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]