Tocana cu pulpa de porc si ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Porc, 1 Iun 2015 | 9842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pulpa de porc
  • 500 g ciuperci
  • un ardei gras rosu
  • un morcov mare
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • 200 ml supa de legume
  • 2 linguri cu bulion/sos de rosii
  • 2 frunzulite de busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu pulpa de porc si ciuperci:

Taiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei.

Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient.

Tocam ardeiul gras, morcovul, ceapa verde si usturoiul. Le adaugam peste carne si ciuperci, calindu-le usor.

Potrivim de gust cu sare.

Adaugam supa de legume.

Fierbem totul la foc potrivit pana ce da in clocot.

Coloram cu bulion/suc de rosii si continuam fierberea pana ce sosul format capata densitate.

Dupa oprirea focului, presaram busuiocul tocat marunt.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu pulpa de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]