Tochitura

de adry88 in Porc, 28 Apr 2013 | 4422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • spata de porc
  • carnat de casa
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei
  • 1 pahar de vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnea o spalam,o stergem cu un prosop de bucatarie si o taiem bucati mici.

Amestecam, punem  sare,piper si boia de ardei dupa gust si condimetam carnea.

Se pune intr-o tigaie putin ulei si adaugam carnea,cand incepe sa rumenesca adaugam vinul si lasam sa se prajeasca pana scade,la final adaugam carnatul de casa taiat felii si lasam cca 5 min sa se prajeasca impreuna.

Se serveste cu mamaliguta si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

adry88 1

29.04.2013, 15:35

gaby_gabytza 1

29.04.2013, 16:35

buuuuun

mihaelar63 1

13.05.2013, 00:06

Sa te tot tii demancat
Asta da mancare serioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca