Tocană de cartofi dulci și carne tocată de vită

de hany30 in Vita, 11 Noi 2015 | 8315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingură ulei de floarea-soarelui
  • 1 ceapă mare, tocat
  • 1 morcov mare, tocat
  • 1 tulpină de țelină, feliată
  • 500g carne slabă de vită, tocată
  • 1 lingură piure de tomate
  • 400g de roșii tocate, din conservă
  • 450g de cartofi dulci, fără coajă, tăiați în bucăți mari
  • câteva crenguțe de cimbru
  • 1 frunză de dafin
  • 1 mână de pătrunjel, tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocană de cartofi dulci și carne tocată de vită:

  • Încinge uleiul într-o cratiță mare, adaugă ceapa, morcovul și țelina și sotează-le 10 minute, până se înmoaie. Adaugă carnea și las-o pe foc până se rumenește uniform.
  • Adaugă piureul de roșii, amestecă,roșiile, cartofii dulci, ierburile aromate și 1 cană cu apă. Asezonează și fierbe la foc mic 40-50 de minute, până se înmoaie cartofii, amestecând de câteva ori pentru a se pătrunde uniform. Îndepărtează frunza de dafin, presară pătrunjelul tocat .
  • Pofta Buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocană de cartofi dulci și carne tocată de vită" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec de carne