Tocana de cartofi noi

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 9 Aug 2021 | 5847 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 3 cepe
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei verde
  • 400g rosii taiate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • boia de ardei afumata
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi noi:

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeii se curata, se spala si se taie patratele.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.

Se pune vegeta, boia afumata si piper.

Se adauga ardeii si se mai caleste 2-3 minute.

Se pun cartofii, apa sa ii acopere si se lasa la fiert 15-20 minute.

Se adauga rosiile taiate, se amesteca bine si se mai lasa la fiert 5-10 minute.

Se poate introduce in cuptor pana scade cat va place.

Se adauga mararul tocat marunt, se potriveste de gust si este gata.

Se mananca simpla cu salata sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita - de post