Tocana de cartofi si carnati de casa

de mihaelar63 in Porc, 28 Feb 2022 | 7303 vizualizari

 

 Apoi daca am ingredientul secret, nu stau pe ganduri sa ma rasfat cu o tocana de cartofi de aceea buna. Ingredientul secret, carnatul de porc, de casa, este bine pus la pastrare !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 600 gr carnat afumat de porc- de casa
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa galbena
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingura pasta de ardei kapia cu telina - productie proprie
  • 1/2 lingurita pasta ardei iuti rosii -productie proprie
  • 1 foaie dafin
  • 1 pahar bulion rosii
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi si carnati de casa:

  1. Carnatii se feliaza si se pun la prajit in ulei.
  2. Ceapa trebuie maruntita .
  3. Cand ceapa incepe sa devina sticloasa se condimenteaza cu pasta de ardei iuti , si boia .
  4. Adaugati pasta de kapia si amestecati .
  5. Turnati cam 1 l apa . Puneti foaia de dafin .
  6. Cartofii curatati si taiati pe lungime se pun si ei la fiert .
  7. Se fierbe la foc domol. Sarati.
  8. La sfarsit se pune bulionul si se mai lasa un clocot.
  9. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  10. La servire presarati pentru prospetime patrunjel verde.
  11.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Serviti obligatoriu aceasta tocana alaturi de muraturile preferate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi si carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului