Tocana de ceapa cu carne

de mihaelam90 in Pui, 3 Oct 2013 | 3767 vizualizari

 

Bunica mea, cand mergeam la tara cel mai des gatea acest fel de mancare. Am gatit cu dor!
Sper sa va placa!
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rocii
  • 1 morcov
  • 2 ardei (rosu si galben)
  • aripioare de pui
  • bulion
  • patrunjel
  • marar
  • sare si piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ceapa cu carne:

Se toaca legumele si se pun la calit in putin ulei incins mai intai ceapa si dupa restul legumelor. Se adauga carnea si se acopera cu apa (fierbinte de preferat ca sa fiarba repede carnea) si se lasa la fiert.

Cand carnea este fiarta, se adauga bulionul, sare si piper dupa gust, cimbru si verdeata. Cand e gata se presara patrunjel si se poate servi cu muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ceapa cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]