Tocana de ceapa cu ceafa afumata

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 17 Iul 2015 | 6308 vizualizari

 

Cu carnita sa fie,ca leii sunt carnivori....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ceapa
  • 450 g cartofi
  • 500 g rosii
  • 450 g ceafa afumata
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ceapa cu ceafa afumata:

Ca sa mearga treaba repede si sa nu ni  se lungeasca urechile de foame,curatam si taiem cartofii,ii punem la fiert in apa cu sare.Cat timp fierb cartofii,curatam ceapa si o taiem solzisori.Rosiile le oparim ,curatam de coaja si le taiem mai marunt.Portionam ceafa afumata si o punem la prajit in ulei,cat sa se inabuseasca nitel.Scoatem ceafa din tuci si adaugam ceapa,punem putina sare si lasam la foc mic sa se caleasca pana obtinem o culoare aurie.Adaugam rosiile,cartofii fierti,un polonic de apa din apa in care au fiert cartofii,lasam cca 10 min sa se amestece aromele,apoi adaugam ceafa si piper dupa gust.La final tocam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ceapa cu ceafa afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute sau carnaciori de casa