Tocana de hribi

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2011 | 16602 vizualizari

 

Ador ciupercile mai ales daca sunt de padure.Dintre toate soiurile de ciuperci cel mai mult imi plac hribii.Sunt din punctul meu de vedere cele mai delicioase ciuperci din lume.
Astazi am pregatit in sfarsit tocana mea preferata.

 

INGREDIENTE

  • hribi(ciuperci de padure)
  • o ceapa uscata
  • sare,piper,boia
  • lapte
  • o lingura de faina
  • 4 linguri smantana
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de hribi:

Am calit ceapa in ulei.

Am pus o lingura cu boia si am adaugat hribii curatati,spalati si taiati.

Am condimentat cu sare si piper si am lasat sa fiarba in sucul lasat de ciuperci.

Dupa 30 minute in care am tot amestecat din cand in cand am turnat faina amestecata cu lapte si am mai lasat sa dea cateva clocote.

Am pus smantana si patrunjel verde.

Am servit cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:23

vai....!!ce-mi place..

horia 1

12.07.2011, 01:36

o mancare sanatoasa si foarte gustoasa cum bine zici.totusi imaginile spun totul despre acest minunat preparat.felicitari !

babyyy 1

05.08.2011, 16:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute