Tocana de miel cu cartofi la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 19 Iun 2016 | 5288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg  carne de miel
  • 100ml ulei
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 100 ml pasta de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de miel cu cartofi la slow cooker Crock-Pot:

Carnea de miel se portioneaza, se curata si se spala.

Legumele se curata si se toaca.

In vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 lse pune uleiul, ceapa tocata, morcovii taiati rondele, cartofii si rosiile taiate cuburi.

Se presara vegeta, piper, boia si se amesteca .

Se pun deasupra bucatile de miel, pasta de rosii si se amesteca.

Se toarna vinul si 100 ml apa si se pune capacul.

Se seteaza aparatul la High pentru 6 ore.

Spre final se adauga si verdeata tocata.

Cand este gata se introduce in cuptor pentru 30 minute ca sa scada sosul.

Se mananca calda.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de miel cu cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]