Tocana de porc

de Constelatialeu in Porc, 2 Oct 2014 | 6945 vizualizari

 

S-a tot plimbat tocana asta pe la ochii mei,ba Timea,ba Gaby si uite asa a ajuns si la mine-n bucatarie.....singura diferenta este ca eu n-am avut vitel,eu doar porc,cu ala am vorbe eu.....

 

INGREDIENTE

  • 700 g ceafa porc
  • 2 cepe mari galbene
  • 1 ceapa rosie de apa
  • 2 gogosari mari
  • 1 ardei capia mare
  • 1 rosie mare
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 pahare apa
  • sare
  • piper
  • Garnitura
  • piure de cartofi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de porc:

Curatam ceapa, o taiem marunt. Gogosarul si ardeiul capia il taiem cubulete mici. Rosia o decojim si o taiem cubulete. Punem cratita pe foc sa se incinga, adaugam uleiul si punem ceapa, gogosarul si ardeiul capia, presaram putina sare si lasam sa se caleasca pana se inmoaie ardeiul capia si gogosarul. Apoi punem rosia taiata cubulete si pasta de tomate, amestecam bine, potrivim de sare si piper si punem si ceafa de porc taiata cubulete. Turnam 2 pahare cu apa, punem capacul si lasam sa fiarba bine, pana e patrunsa carnea si a scazut sosul.

Servim cu piure de cartofi. Se poate presara patrunjel verde, eu n-am avut la ora asta si nici nu se omoara ai mei cu asa ceva....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]