Tocana ungureasca de ardei (Lecso) la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 22 Sep 2016 | 5572 vizualizari

 

Este tocana copilariei mele. Buna tare.
"Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 800 g ardei diverse culori
  • 800 g rosii
  • 3 cepe
  • 1 ceapa rosie
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana ungureasca de ardei (Lecso) la slow cooker Crock-Pot:

Ceapa se curata si se taie mai mare, julien.

Ardeii se curata si se taie in bucati mari.

Rosiile se spala si se toaca cubulete.

Se pune uleiul in vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l.

Se pun pe rand ceapa, ardeii si rosiile.

Se presara vegeta, piper, boiaua si se amesteca bine.

Se toarna 1/2 cana apa (100ml).

Se asaza vasul ceramic in slow cooker Crock-Pot si se pune capacul.

Se seteaza la pozitia ligh si se lasa 5 ore.

Inainte cu o ora de a fi gata se pune mararul si patrunjelul, se amesteca si se potriveste de gust cu sare.

Eu l-am pus si la cuptor pentru 30 minute pentru a scadea putin sosul.

Se mananca calda cu paine sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Cred ca se poate face si fara a adauga apa, isi lasa destula legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana ungureasca de ardei (Lecso) la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]