Tocanita cu carne de porc

de mimmi in Porc, 29 Ian 2013 | 15315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe albe sau rosii
  • 3 fire carnati de porc
  • 500 g carne de porc,pulpa
  • sare,piper,boia de ardei
  • 1 capatana usturoi
  • frunze patrunjel
  • ulei
  • galustele sunt optionale
  • faina alba
  • 2-3 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc:

Se curata si se spala ceapa,dupa care se taie marunt si se pune la calit in ulei. Cand s-a sticlosat,se adauga boiaua,carnatul taiat rondele,carnea taiata cubulete. Se adauga apa si se lasa la fiert,condimentandu-se cu sare si piper dupa gust. Gustam carnea sa fie fiarta si pregatim din ou,faina si sare,niste galuste pe care le adaugam cu lingura,in oala unde fierbe tocanita. Pregatim ingrosala din faina si lapte,avand grija sa nu se formeze cocoloase si o adaugam  "in ploaie",mestecand intruna. Adaugam usturoiul pisat si frunzele de patrunjel,taiate marunt si mai lasam cca 5min sa fiarba impreuna,mestecand in continuare sa nu se lege de oala. Servim calda cu mamaliguta.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi si mazare