Tocanita cu carne la garnita

de Rahela Velicu in Porc, 25 Ian 2017 | 8029 vizualizari

 

Mie mi se par mult mai gustoase mancarurile cu carnea de la garnita. 
 

 

INGREDIENTE

  • carne prajita
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne la garnita:

Mai intai, curatam si taiem ceapa marunt. O calim in ulei incins. Carnea de la garnita, o punem in tigaie sa topim untura de pe ea.

Peste ceapa calita, adaugam 2 cani de apa, carnea si cartofii taiati cuburi.

Lasam la fiert 15 minute, apoi adaugam pasta de tomate. Lasam sa fiarba in continuare, pana cand cartofii vor fi fierti bine.

Adaugam sare, piper si verdeata dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne la garnita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate in sos de rosii