Tocanita cu ciuperci

de Adinacarla in Mancaruri de post, 27 Mai 2010 | 4633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • ceapa
  • pasta de rosii
  • faina
  • marar
  • sare
  • piper
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci:

Am spalat, curatat si tocat ciupercile si ceapa.

Am calit ceapa in putin ulei pana a devenit sticloasa apoi am adaugat ciupercile. Am pus foarte putina apa deoarece ciupercile lasa si ele apa. Cand ciupercile s-au facut am adaugat pasta de rosii amestecata cu o lingura de faina. Am mai lasat pe foc pana a fiert bine si faina impreuna cu pasta de rosii. Am adaugat marar, 2 catei de usturoi pisati. sare si piper dupa gust.

Am servit alaturi de mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]