Tocanita de ardei copti

de Ksenya in Mancaruri de post, 12 Aug 2013 | 4600 vizualizari

 

Reteta este una din preferatele mele .De cate ori o fac,intodeauna pare putin.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei (capia +grasi)
  • 500 g rosii
  • 3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 100 ml smantana (optional)
  • patrunjel verde
  • 1 ardei iute rosu (optional)
  • 1 jumatate lingura faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei copti:

Tocam ceapa si o calim in ulei pana devine un pic maronie,adaugam rosiile fara coaja si taiate marunt,lasam 10 min la inabusit la foc mic,adaugam ardeiii copti curatati de coaja si fara seminte,taiati fasii ,adaugam si ardeiul iute tocat marunt,lasam 10 minute,apoi adaugam smantana cu faina desfacuta cu putina apa,lasam 6 minute,oprim flacara si adaugam usturoiul tocat marunt ,amestecam.

La servit se adauga patrunjel tocat.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei