Tocanita de ardei cu aripi de pui

de Bya Ralu in Pui, 26 Iul 2014 | 4395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de pui
  • 2-3 ardei grasi rosii
  • ulei de masline
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • buion
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei cu aripi de pui:

Ceapa se toaca marunt,iar morcovul il taiem felii si le punem la calit in ulei de masline.Adaugam si aripiile de pui,le lasam cateva minute si punem putina apa,acoperiti cu un capac si lasati la foc mediu sa fiarba.

Se muta compozitia intr-o craticioara sau un ceaun,punem si ardeii taiati fasii,mai adaugam apa,condimentele si lasam sa fiarba.

Cand e aprope gata se pune bulionul,se mai lasa 10 minute la foc mic,acoperind cu un capac.

TIPS-URI

1

optional se poate adauga si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de pui - Philips Multicooker